ENCONTRES COMARCALS PER AL DESENVOLUPAMENT ALZIRA 20 JUNY 2013

Els Encontres Comarcals per al Desenvolupament, naixen amb l’esperit de convertir-se en un espai per a la reflexió, l’intercanvií i la proposta de noves alternatives que ajuden als actors implicats en el procés de desenvolupament del territori (polítics, tècnics i empresaris) a assolir els seus objectius.

La necessitat del moment actual fa que estos actors tinguen que re inventar novament l’escenari on actuar i aprofitar al màxim els recursos propis, existents al seu voltant. Tant és així que la concepció del binomi territori-població com un tot –visió integral-, que requereix de tots i cadascun dels recursos presents en ell –visió integrada- i que pretenga entre les seues finalitats l’obtenció d’efectes sinèrgics –visió integradora- són els principals fonaments de qualsevol actuació que es puga emprendre a l’actualitat.

Des del GRIDET (Grup d’Investigació en Desenvolupament Territorial de la Universitat de València), proposem un primer encontre el proper 20 de juny a Alzira (Idea-Agència de Desenvolupament Local), dedicat a “L’Economia del Bé Comú com a alternativa a valorar”.

Programa complet i formulari d’inscripció:

encontre comarcal ALZIRA 2013 def

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 5 6 ?