Ya está abierto el plazo de inscripción a las IV JDL 2013!

Un any més tenim la satisfacció de comunicar el programa definitiu i l’obertura del termini d’inscripció a les Jornades sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana que organitza el GRIDET.

“Cultura i participació per al desenvolupament del territori” és el nostre lema triat.
Com ja sabeu els que ens han seguit des de primers d’any, en aquesta quarta edició del 2013, Any Europeu de la Ciutadania, hem apostat incidir sobre els valors, els significats i els processos participatius que poden ajudar a crear, potenciar i activar eixes xarxes.

En el programa que us presentem hem apostat per oferir una visió completa de les propostes que tant, els professionals del desenvolupament local com els investigadors i docents ens han enviat.
Hem multiplicat per tres les experiències que des de diferents àmbits ens han demostrat que una altra forma de desenvolupament és possible,tal com ens vam proposar entre els principals objectius d’aquesta edició de les JDL  a l’inici de l’any.

En la publicació dels materials de les IV JDL 2013 trobareu els articles que es van a presentar en les ponències i les experiències seleccionades pel Comitè Científic, al que agraïm de tot cor la seua dedicació i treball emprat en la selecció de les mateixes.
Tan sols recordar que per motius d’organització és necessària la inscripció.

Enllaç al programa: programa_IVJDL2013

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 8 ?