Les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana premiaran a les entitats que promouen bones practiques

La I edició dels ‘Premis  al desenvolupament del territori valencià’ de l’IIDL-GRIDET  reconeixen la trajectòria de 3 entitats i es lliuraran aquest dijous


12.11.19
Les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana, esdeveniment organitzat pel Grup d’Investigació i Desenvolupament Territorial de la Universitat de València (GRIDET) que se celebrarà aquest dijous 14 de novembre, premiarà a les entitats que promouen bones pràctiques en aquest àmbit afavorint el creixement socioeconòmic del territori.


La I edició dels ‘Premis  al desenvolupament del territori valencià’ de l’IIDL – GRIDET, que naixen amb vocació integradora per a demostrar que existeixen diverses maneres de promoure un desenvolupament territorial òptim, es donaran a conèixer a les 10.00 hores seguidament a la inauguració de les jornades, a les quals assistirà el Secretari Autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu.


En concret, l’organització lliurarà 3 distincions a diferents models d’organitzacions amb trajectòries destacades en camps com la formació, l’administració local i provincial.


En el seu desè aniversari les Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana han aconseguit un alt grau de maduresa i consolidació, i aprofundiran en les experiències presentades i seleccionades pel Comitè Científic. De fet, l’esdeveniment reunirà a més de 160 professionals del sector en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, als qui se’ls lliurarà una publicació que recull les experiències seleccionades.

Lloc: Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials 

Avda. Tarongers, 4b València

Las X Jornadas de Desarrollo Local de la Comunitat Valenciana premiarán a las entidades que promueven buenas prácticas  

La I edición de los “Premios al desarrollo del territorio valenciano” de IIDL-GRIDET reconocen la trayectoria de 3 entidades y se entregarán este jueves 

12.11.19

Las X Jornadas de Desarrollo Local de la Comunitat Valenciana, evento organizado por el Grupo de Investigación en Desarrollo Territorial de la Universitat de València (GRIDET) que se celebrará este jueves 14 de noviembre, premiará a las entidades que promueven buenas prácticas en este ámbito favoreciendo el crecimiento socioeconómico del territorio. 

La I edición de los “Premios al Desarrollo del Territorio Valenciano” de IIDL – GRIDET, que nacen con vocación integradora para demostrar que existen diversas formas de promover un desarrollo territorial óptimo, se darán a conocer a las 10:00 horas seguidamente a la inauguración de las jornadas, a las que asistirá el Secretario Autonómico de Empleo, Enric Nomdedéu. 

En concreto, la organización entregará 3 distinciones a distintos modelos de organizaciones con trayectorias destacadas en campos como la formación, la administración local y provincial. 

En su décimo aniversario las Jornadas de Desarrollo Local de la Comunidad Valenciana han alcanzado un alto grado de madurez y consolidación, y se ahondará en las experiencias presentadas y seleccionadas por el Comité Científico. De hecho, el evento reunirá a más de 160 profesionales del sector en la Facultad de Ciencias Sociales de la Universitat de València, a quienes se les entregará una publicación que recoge las experiencias seleccionadas. 

Lugar: Salón de Actos de la Facultad de Ciencias Sociales 

Avda. Tarongers, 4b Valencia 

Comentarios cerrados.